Disclaimer

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de op deze website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Hootsen Auto's aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie.

Schade onstaan bij of door gebruik van de website, kan op geen enkele wijze voor rekening van Hootsen Auto's komen. Hootsen Auto's heeft het recht om de informatie op deze website zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen. Andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit deze website zijn niet door Hootsen Auto's gecontroleerd of goedgekeurd. Hootsen Auto's aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites van derden.

Hootsen Auto's 2015.
Alle rechten voorbehouden. Niets op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Hootsen Auto's worden gekopieerd, opgeslagen in een gegevensbestand of openbaar gemaakt of op enigerlei wijze worden verveelvuldigd.

Over ons

Hootsen Auto's is een autobedrijf gevestigd in Rhenen. Wij richten ons op het onderhoud en de reparatie van aller merken auto's. Daarnaast verkopen we occasions en bedrijfswagens. Neem vrijblijvend contact ons op wanneer u vragen heeft.

Contact

Hootsen Auto's
Weteringsteeg 26
3911 VN RHENEN
Tel. 0317 - 795203
M. 06 - 53 188 300

info@hootsenautos.nl
K.v.K nr:30216480