Wie zijn wij

Hootsen Auto's is onststaan in 2006 en heeft een ruime ervaring in het onderhoud van occasions. Wij beschikken over diagnose-apparatuur om gegevens van uw auto uit te lezen. Op die manier kunnen we gericht auto-onderhoud aan uw personenauto of bedrijfswagen uitvoeren. Roelof Hootsen is het gezicht achter Hootsen Auto's. Hij is al jarenlang actief in de autowereld. Zijn passie zijn Duitse auto's. Maar uiteraard voeren wij ook onderhoud uit aan andere merken auto's.

Het uitlezen van storingen voor BMW is onze specialiteit. We hebben ons in dit merk gespecialiseerd en kunnen alle voorkomende werkzaamheden verrichten.
Als autobedrijf verzorgen we de meeste onderhoudswerkzaamheden aan Duitse automerken zoals Audi, BMW, Volkswagen en Mercedes. Hierin ligt onze specialiteit. Andere merken onderhouden we natuurlijk ook.

Hootsen Auto's kenmerkt zich door een no-nonsens mentaliteit. Wij voeren onderhoud aan uw auto uit, voor een redelijk tarief. Bij grote gebreken nemen we altijd contact met u op zodat u nooit voor verrassingen kom te staan. Neem contact op met Hootsen Auto's als u meer informatie wenst over onze werkwijze.

Over ons

Hootsen Auto's is een autobedrijf gevestigd in Rhenen. Wij richten ons op het onderhoud en de reparatie van aller merken auto's. Daarnaast verkopen we occasions en bedrijfswagens. Neem vrijblijvend contact ons op wanneer u vragen heeft.

Contact

Hootsen Auto's
Weteringsteeg 26
3911 VN RHENEN
Tel. 0317 - 795203
M. 06 - 53 188 300

info@hootsenautos.nl
K.v.K nr:30216480