Over ons

Bedrijfsprofiel


Hootsen Auto's is ontstaan in 2006 en heeft een ruime ervaring in het onderhoud van occasions. Wij beschikken over diagnose-apparatuur om gegevens van uw auto uit te lezen. Op die manier kunnen we gericht auto-onderhoud aan uw personenauto of bedrijfswagen uitvoeren. Roelof Hootsen is het gezicht achter Hootsen Auto's. Hij is al jarenlang actief in de autowereld. Wij voeren onderhoud uit aan alle merken auto's.

Ook voor onderhoud aan bedrijfsauto's bent u bij ons aan het juiste adres. In overleg met u hebben we speciale openingstijden voor onderhoud aan bedrijfsauto's. Stilstand is verlies dus daarom bieden wij onderhoud aan die precies bij uw bedrijf past, en helpen we u zo spoedig mogelijk weer op de weg.

Hootsen Auto's kenmerkt zich door een no-nonsens mentaliteit. Wij voeren onderhoud aan uw auto uit, voor een redelijk tarief. Bij grote gebreken nemen we altijd contact met u op zodat u nooit voor verrassingen kom te staan. Neem contact op met Hootsen Auto's als u meer informatie wenst over onze werkwijze.

parallax background